Ο Δήμος Ιεράπετρας έκοψε την πίτα του – Ευχές για μια δημιουργική και γόνιμη νέα χρονιά

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Ο Δήμος Ιεράπετρας έκοψε την πίτα του – Ευχές για μια δημιουργική και γόνιμη νέα χρονιά

Ιεράπετρα 11.1.2017

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ιεράπετρας έκοψε την πίτα του – Ευχές για  μια δημιουργική και γόνιμη νέα χρονιά

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ. Κύριλλου και παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Αντιπερειάρχη Λασιθίου, κας. Π. Πετράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, κ. Κλώντζα, του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου, κ. Μ. Πετάση, Εκπροσώπων των Αστυνομικών & Λιμενικών Αρχών της πόλης, Εκπροσώπων Υπηρεσιών, Αντιδημάρχων, Δημοτικών, Τοπικών & Περιφερειακών Συμβούλων και εργαζομένων του Δήμου Ιεράπετρας κ.α. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον  Δήμο Ιεράπετρας.

pita-2

Ευχόμενοι μια παραγωγική και εποικοδομητική νέα χρονιά με υγεία και προκοπή, ο Μητροπολίτης Ιεραπύντης & Σητείας, κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αλλά και εκπρόσωποι αρχών της πόλης και του νομού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές στους εργαζομένους του Δήμου Ιεράπετρας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν σε μια εποχή με αρκετές δυσκολίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

pita-1

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχήθηκε μια παραγωγική και γόνιμη νέα χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στους εργαζομένους  του Δήμου και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α που δεν παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας, μένοντας να υποστηρίξουν τη λειτουργία υπηρεσιών, όπως οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

pita-3

Όπως τόνισε «Σε μια εποχή που οι δήμοι αποτελούν τους αποσβεστήρες του Κεντρικού Κράτους, οι δήμοι και οι Τοπικές Κοινωνίες καταβάλλουν καθημερινά  μεγάλες προσπάθειες με μειωμένους πόρους και προσωπικό για να υποστηρίξουν την καθημερινότητα του πολίτη και να επιδιώξουν παρεμβάσεις ανάπτυξης. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο ο Δήμος Ιεράπετρας παρά τις δυσκολίες χάρη στη δύναμη των ανθρώπων του, τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής και των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων αγωνίζεται καθημερινά για να κάνει το όραμα πράξη και τον τέταρτο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης έναν ανταγωνιστικό δήμο με έργα, ανάπτυξη και πρόοδο».

pita-4

Με ακόμα περισσότερη δυναμική και πολλές ακόμα νέες προσδοκίες για την Ιεράπετρα προχωράμε και τη νέα χρονιά, τόνισε ο κ. Καλαντζάκης, ευχαριστώντας θερμά εργαζομένους και Υπηρεσίες για τις καθημερινές τους προσπάθειες.

Μετά από κλήρωση το φλουρί έτυχε στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο να δίνει άδεια πέντε ημερών σε εργαζόμενο της Υπηρεσίας.

pita-5

Τέλος, παράλληλα με τις ευχές για τη νέα χρονιά πολλές και ιδιαίτερες ήταν και οι ευχές  που δέχτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για την ονομαστική του εορτή, ενώ νωρίτερα παρέστη στη θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας