Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελακάνου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελακάνου

Ιεράπετρα 09.10.2018

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελακάνου[dropcap]Μ[/dropcap]ε τον πρόεδρο και τη γραμματέα του πολιτιστικού συλλόγου Σελακάνου κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη και κ. Μαρία Τσαγκαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά την εν λόγω συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά οι ανάγκες της περιοχής του Σελακάνου, τα έργα και οι παρεμβάσεις που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε αναμένονται να ξεκινήσουν και προσδιορίστηκαν οι άξονες των επόμενων ενεργειών.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε το πρώην συμβούλιο του συλλόγου και την πρόεδρο κα. Καπαράκη για τη συνεργασία και συνεχάρη το νέο συμβούλιο για την εκλογή τόνισε:

«Έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας του Χριστού και έχουμε ήδη υλοποιήσει αναγκαία έργα που ήταν χρόνια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

politistikos selakanou

Πρόσφατα κατασκευάσαμε, συνδέσαμε και παραδώσαμε δύο νέες δεξαμενές ύδρευσης-άρδευσης στην Τ.Κ. του Χριστού και έχουμε ήδη δημοπρατήσει και σύντομα θα ξεκινήσουμε την κατασκευή μιας νέας δεξαμενής στη θέση «Τυροκέλι» στο Σελάκανο.

Παράλληλα, έχουμε προβεί σε ποικίλες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας της περιοχής, της ύδρευσης και της άρδευσης και ξεκινάμε άμεσα εργασίες για την επισκευή του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από το Χριστό στο Σελάκανο.

Επιπλέον στο πλαίσιο της ανταλλαγής προτάσεων προς όφελος των κατοίκων είμαστε θετικοί στην πρόταση του συλλόγου για εργασίες που θα επιτρέψουν την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού δημοτικού σχολείου του Χριστού.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον πολιτιστικό σύλλογο Σελακάνου και να προωθούμε τις προτάσεις που προάγουν την κοινή προσπάθεια για πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής του Σελακάνου, μίας περιοχή απείρου κάλλους που αποτελεί περιβαλλοντικό θησαυρό για τον Δήμο Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας