Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 22.3.2017

Δελτίο Τύπου

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας – Ευχές για μια γόνιμη και εποικοδομητική νέα θητεία

[dropcap]Μ[/dropcap]ε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Μετά και την πρόσφατη σύσταση του Συλλόγου και την ανάδειξη του Δ.Σ., τα μέλη του κα. Αναστασία Νεοφωτίστου, κ. Χρήστος Λαθουράκης, κα. Χαρά Μαυροκουκουλάκη και κα. Έλλη Φωτίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τους στόχους και τις προτεραιότητες που θέτουν, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις στην περιοχής της Βαϊνιάς από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς μια καλή και γόνιμη θητεία, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του Δήμου να υποστηρίξει το έργο τους και την περιοχή της Βαϊνιάς μέσα από τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.

politistikos-vainias

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους τομείς της καθαριότητας, της αποχέτευσης, για τη δημιουργία πλατείας, τις ανάγκες του κοιμητηρίου αλλά και γενικότερα τις ανάγκες της καθημερινότητας, επισημαίνοντας ότι πρόθεση του Δήμου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξή τους.

Όπως τόνισε «Ο ρόλος των Πολιτιστικών Συλλόγων είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην προσπάθεια υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών γι΄ αυτό και εύχομαι στον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Βαϊνιάς και σε όλα τα μέλη του μια εποικοδομητική θητεία. Μέριμνα του δήμου είναι να υποστηριχτούν όσο το δυνατό περισσότερο  τόσο οι Τοπικές Κοινότητες όσο και οι οικισμοί της Δημοτικής Κοινότητας στόχο που καθημερινά επιδιώκουμε».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας