Δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα Άθληση για Όλους του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα Άθληση για Όλους του Δήμου Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 10.10.2017

Δελτίο Τύπου

Δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα Άθληση για Όλους του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Α[/dropcap]πό το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσει και τη φετινή χρονιά Προγράμματα Άθλησης για Όλους, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα προγράμματα που έχουν επιλεγεί να υλοποιηθούν  είναι: Άσκηση στην Προσχολική ηλικία, Παιδί και Αθλητισμός, Άθληση και γυναίκα, Άσκηση στην τρίτη ηλικία, &  Άσκηση ατόμων με αναπηρίες.

Τα προγράμματα θα έχουν διάρκεια οκτώ μηνών και κάθε πρόγραμμα θα υλοποιείται σε  δώδεκα (12) ώρες μηνιαίως  με το κόστος συμμετοχής του αθλούμενου να διαμορφώνεται σε 10 ευρώ ανά μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να κάνουν αίτηση στο αρμόδιο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας που βρίσκεται στην οδό Ομηρείας 8 στον τέταρτο όροφο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2842340405.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.

Δελτίο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας