Δήμος Ιεράπετρας: Πρόσληψη 70 ατόμων μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Δήμος Ιεράπετρας: Πρόσληψη 70 ατόμων μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας

Ιεράπετρα 10.10.2018

Δελτίο Τύπου

Δήμος Ιεράπετρας: Πρόσληψη 70 ατόμων  μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας 

Εβδομήντα επιπλέον εργαζόμενοι στελεχώνουν από σήμερα τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που απασχολούνται από σήμερα σε ποικίλες θέσεις θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη:

«Καλωσορίζουμε με χαρά το νέο προσωπικό στο Δήμο μας.

Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που προσλαμβάνουμε μαζικά υπαλλήλους και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που από το 2015 έχουμε συμπεριλάβει στο προσωπικό μας συνολικά 195 άτομα αξιοποιώντας την κοινωφελή εργασία.

xatzimarkaki_antidimarxos

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας μεγάλος Δήμος με αυξημένες ανάγκες. Εφόσον ο διορισμός μόνιμου προσωπικού δεν υφίσταται πλέον ως επιλογή το επιπλέον αυτό προσωπικό που έρχεται στο Δήμο μας είναι άκρως απαραίτητο για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού.

Το αρχικό αίτημά μας στο υπουργείου αφορούσε περισσότερα άτομα αλλά τελικά εγκρίθηκε μόνο ο συγκεκριμένος αριθμός. Η αξιολόγηση των αιτήσεων, η κατάταξη και η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ.

Οι αντιδήμαρχοι και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών έχουν ήδη τοποθετήσει τους νέους εργαζόμενους στις θέσεις τους και τους έχουν ενημερώσει για τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν ώστε να προσαρμοστούν άμεσα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ταχύτερη διευθέτηση των διαδικασιών και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστούμε όλους τους νέους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας. Είμαι σίγουρη ότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική και η συνεργασία μας θα είναι άψογη.

Καλή αρχή.»

Γραφείο Τύπου
Δήμος Ιεράπετρας