Εκδήλωση ενδιαφέροντος | Συμμετοχή σε σεμινάριο (απόκτηση διπλώματος) Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Εκδήλωση ενδιαφέροντος | Συμμετοχή σε σεμινάριο (απόκτηση διπλώματος) Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας

dimos-photomark-only-logoΝ.Π.Δ.Δ. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»
Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας
Ιεράπετρα 14.04.2015

 

Τροποποίηση 07.05.2015 – Σχετικό Δελτίο Τύπου : Παράταση έως 18.05.2015 για : Εκδήλωση ενδιαφέροντος | Συμμετοχή σε σεμινάριο (απόκτηση διπλώματος) Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σεμινάριο «Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας»
Εκδήλωση ενδιαφέροντος – αίτηση συμμετοχής

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας» σε εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ 13/2015 , προτίθεται να συντονίσει τις προσπάθειες για  να πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα σεμινάριο για την απόκτηση αναγνωρισμένου/νόμιμου διπλώματος Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας, με σκοπό την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας σε άλλες πόλεις.

Προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους μέχρι τις 11.05.2015 18.05.2015 (Δευτέρα) με τους εξής τρόπους:

1. Hλεκτρονικά (στην φόρμα υποβολής που έχει δημιουργηθεί) στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας (ierapetra.gov.gr) ή εναλλακτικά
2. Στο κτίριο του δημαρχείου, 1ος όροφο (κ.Βενιτουράκης Μαρίνος)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ Σπυριδάκη Μιχαήλ, Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, στα τηλέφωνα 2842089200 και 6944557076 .

Επί της ευκαιρίας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι πολίτες και φορείς μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις κλπ Περιβαλλοντικού Ενδιαφέροντος στο «Online Περιβαλλοντικό Βήμα» του Ν.Π.Δ.Δ. στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας (ierapetra.gov.gr)

[separator top=”10″ style=”shadow”]

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σspyridakis-mixail

Σπυριδάκης Μιχαήλ

[separator top=”20″ style=”shadow”]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Το «ΝΠΔΔ Περιβάλλον Ιεράπετρας» αναλαμβάνει τον συντονιστικό/οργανωτικό ρόλο στο σεμινάριο σε εκτέλεση των αρμοδιοτήτων του σύμφωνα με τον Ο.Ε.Υ  όπου ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρει για τις αρμοδιότητες :
[ Την ανάδειξη και την σημασία των επιμέρους συνιστωσών που συνθέτουν την «Υγιεινή του Περιβάλλοντος» όπως είναι : α. Θόρυβος,  β. Ύδατα κολύμβησης,  γ. Σπάνια είδη έμβιων όντων και δ. Μέτρα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (από φυσικά φαινόμενα) .  Η έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για τις συνέπειες στην Υγεία από την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και από τα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα και κινδύνους]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist] [separator top=”20″ style=”shadow”]

Σχεδιασμός &  δημιουργία φόρμας προτάσεων :
Τμήμα Προγραμματισμού 28423 40366 – info@ierapetra.gov.gr