Στήριξη ωφελούμενων γονέων κατά την υποβολή της αιτήσεώς τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Στήριξη ωφελούμενων γονέων κατά την υποβολή της αιτήσεώς τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Κοινωνία – Πολιτισμός – Αλληλεγγύη
Ιεράπετρα 31.07.2014,

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη ωφελούμενων γονέων κατά την υποβολή της αιτήσεώς τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ της νέας σχολικής χρονιάς. Προθεσμία υποβολής έως 04/08/2014.

[dropcap]Η[/dropcap] ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας ενημερώνει τους ωφελούμενους γονείς ότι μετά και τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α, σχετικά με την ορθή αναγραφή του συνολικού εισοδήματος στο έντυπο της αίτησης, παρέχεται κάθε δυνατή υποστήριξη καθημερινά για την επιτυχή συμπλήρωση της αίτησής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι για τη νέα σχολική χρονιά θα διατεθούν 350 θέσεις δωρεάν φιλοξενίας και φροντίδας βρεφών, νηπίων και παιδιών, στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στις 10 δομές των Βρεφονηπιακών Σταθμών και των ΚΔΑΠ που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. Οι 50 δωρεάν θέσεις των βρεφών θα διατεθούν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ιεράπετρας (περιοχή Αγίας Φωτεινής), στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κάτω Μεράς, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κεντριού και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού. Οι 225 θέσεις νηπίων θα διατεθούν στα τμήματα των Παιδικών: Κάτω Μεράς, Αγίας Φωτεινής, Κεντριού, Γρα Λυγιάς, Κάτω Χωριού και Μακρύ Γιαλού.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τη νέα σχολική χρονιά κρίνεται, επίσης, η δωρεάν διάθεση 20 θέσεων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ή και εφήβων/ατόμων με αναπηρία στη νέα δομή του Κ.Δ.Α.Π– ΜΕΑ Ιεράπετρας καθώς και η δωρεάν διάθεση 25 θέσεων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με έμφαση στη Μουσικοκινητική Αγωγή στο αναβαθμισμένο Κ.Δ.Α.Π Ιεράπετρας. Επίσης προσφέρονται 25 θέσεις δημιουργικής απασχόλησης στο αποκεντρωμένο Κ.Δ.Α.Π Ανατολής.

Για κάθε πληροφορία και υποστήριξη μέχρι την ολοκλήρωση των αιτήσεων (έως και τις 04 Αυγούστου) κάθε γονέας μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00 το Γραφείο Υποστήριξης του προγράμματος ΕΣΠΑ που λειτουργεί από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στο δεύτερο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη» στην οδό Δημοκρατίας 31 ή να απευθύνεται στο τηλέφωνο 2842340326, αρμόδια πρόσωπα: Τσουράκη Νίκη, Μανιαδάκης Γιάννης. 

 ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Διαβάστε και το Δελτίο Τύπου 22.07.2014 με θέμα : Υποβολή αιτήσεως για  εγγραφή, μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για τη νέα σχολική περίοδο(2014-2015) .

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”KOINOPOLITIA”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]