Η ενημέρωση και η πρόληψη στόχος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)

Η ενημέρωση και η πρόληψη στόχος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 29.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ενημέρωση και η πρόληψη στόχος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας 

Αρκετά σημαντικά θέματα του τομέα υγείας συζητήθηκαν στην πρόσφατη  συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του δήμου Ιεράπετρας. Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία της επιτροπής, η στήριξη της Επιτροπής Αγώνα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με στόχο την πρόσληψη ιατρών, ο προγραμματισμός για προληπτικούς ελέγχους στις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και σε σχολεία του δήμου, ο προγραμματισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων σε θέματα υγείας, αλλά και η ενημέρωση για τα μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Πρώτων Βοηθειών του Γραφείου Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν διεξοδικά.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Αντώνης Πετράς « στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το έργο της επιτροπής, τη συνεργασία της με άλλες δομές υγείας, αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων κατά τη διάρκεια του νέου έτους στα πλαίσια της ενημέρωσης  και παράλληλα της πρόληψης για θέματα υγείας. Απώτεροι στόχοι παραμένουν τόσο η ενημέρωση για θέματα υγείας όσο και η στήριξη του Νοσοκομείου της πόλης μας, αλλά και η συνεργασία με άλλους φορείς με κοινό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υγείας των δημοτών».    

Όπως τονίστηκε η εν λόγω επιτροπή καλείται να αναπτύξει ένα σημαντικό ρόλο κυρίως σε θέματα ενημέρωσης και πρόληψης γι΄ αυτό απαιτείται οργανωμένος σχεδιασμός δράσεων και προγραμματισμός προκειμένου να υλοποιηθούν σημαντικές δράσεις στον τομέα υγείας της πόλης μας. Ήδη το τρέχον διάστημα υλοποιούνται από το Γραφείο Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας  σημαντικά προγράμματα, όπως αυτό των μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στα σχολεία του δήμου μας  και ένας ακόμη στόχος είναι αναπτυχθούν και νέα αντίστοιχα προγράμματα στο επόμενο διάστημα, όπως αναφέρθηκε.

Γραφείο Τύπου


[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]