Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

koinoniko pantopoleio logo

Ιεράπετρα 02.09.2019      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

[dropcap]Σ[/dropcap]χολικά για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σας καλεί όλους να συνδράμετε για να ξεκινήσει  η σχολική χρονιά <με αξιοπρέπεια και χαμόγελα>. Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή  παραμένει και φέτος ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οικογένειες και τα παιδιά τους.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια μπλε, τετράδια με θέματα, στυλό, μολύβια, γόμες ,ξύστρες, κόλλες, μπλοκ ζωγραφικής, γεωμετρικά όργανα, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι κ.λ.π.

Τα διάφορα σχολικά είδη και η γραφική ύλη θα συγκεντρώνονται στο χώρο της Δομής στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20  καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00  για όλο τον μήνα του Σεπτεμβρίου.

 

 

Νέα εικόνα-espa