Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ιεράπετρα 24.08.2016

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

[dropcap]Μ[/dropcap]ε αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα από το Υπουργείο Παιδείας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Ιεράπετρας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Τα νέα παιδιά που σήμερα, μετά από πολλή δουλειά, απολαμβάνουν την ευόδωση των προσπαθειών τους, μας γεμίζουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο και μια πιο δυνατή κοινωνία.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επίτευξη των στόχων τους, όπως επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς τους για τη στήριξή τους στην μέχρι σήμερα μαθητική τους πορεία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας, παρόλες τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που σήμερα διαμορφώνονται, στηρίζει την ποιοτική, δημόσια και δωρεάν παιδεία και καταβάλλει καθημερινά τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει τις ικανές προϋποθέσεις που θα προσφέρουν  σε όλους εσάς, τους νέους πολίτες του τόπου μας, επιτυχόντες και μη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γόνιμες συνθήκες και νέες ευκαιρίες για τη ζωή και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο  και καλή σταδιοδρομία!

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας