Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του let’s do it Greece στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του let’s do it Greece στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 18.4.2016

Με μεγάλή επιτυχία το lets do it Greece στον Δήμο Ιεράπετρας – Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους συμμετέχοντες !

Με την συμμετοχή αρκετών συλλόγων, εθελοντικών ομάδων, σωματείων και πολιτών και την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 17 Απριλίου για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δράσεις εθελοντικής καθαριότητας του Let’s Do It Greece στον Δήμο Ιεράπετρας

Nisos Chrysi istioploikos

Σε πολλά σημεία του Δήμου τόσο στην πόλη όσο και στις Τοπικές Κοινότητες οι κάτοικοι υλοποίησαν συντονισμένες παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς.

Pacheia Ammos syllogoi, topiki koinotita

Για πρώτη φορά φέτος εθελοντική δράση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε και στη νήσο Χρυσή από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιεράπετρας στην οποία μετείχε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Αργύρης Πανταζής, ενώ αξιόλογες δράσεις έγιναν σε πολλά ακόμα περιφερειακά σημεία στις Τοπικές Κοινότητες παρουσία σε κάποια εκ των οποίων του Αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη.
ferma syllogoi topiki koinotita

Συνολικά στην δράση συμμετείχαν 24 ομάδες, εκπροσωπώντας συλλόγους και φορείς και πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε 18 περίπου διαφορετικά σημεία στην πόλη και την περιφέρεια του Δήμου Ιεράπετρας.

Hisilicon Balong

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε όλους τους εθελοντές και τις ομάδες που έλαβαν μέρος ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά. «Ο Δήμος Ιεράπετρας με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, των αρμοδίων Αντιδημάρχων, την παροχή των απαραίτητων υλικών αλλά και την συμμετοχή εργαζομένων και μηχανημάτων του  υποστήριξε για δεύτερη χρονιά με επιτυχία την δράση Let’s Do It Greece και τους δεκάδες εθελοντές που αποτέλεσαν τους συντελεστές της επιτυχημένης προσπάθειας στην  Ιεράπετρα. Στέλνοντας και φέτος το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε πολίτη και κάθε σύλλογο που έλαβε μέρος στην σπουδαία  αυτή εθελοντική πρωτοβουλία» τόνισε  ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Kato Chorio syllogos gonewn

Αναλυτικά στις δράσεις συμμετείχαν: Ομάδα Εργαζομένων  Δήμου Ιεράπετρας, Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας, Τοπική Κοινότητα & Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμαύκας, Τοπική Κοινότητα Μεσελέρων, Σώμα Προσκόπων Ιεράπετρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Βαϊνιάς, Μορφωτικός Σύλλογος Κεντριού, ΕΔΙΚ, Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Χωριού, Αθλητικό Σωματείο ΓΕΙ Ιεράπετρας, AMKE METABASIS, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Ιεράπετρας, Πολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Ανατολής, Τοπική Κοινότητα Ορεινού,  Τοπική Κοινότητα Αγίου Ιωάννη, Σύλλογος Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, Σύλλογος Αλιέων Αγίου Ιωάννη, Σύλλογος Γονέων Δ.Σ. Φερμών, Τοπική Κοινότητα Γδοχίων, Σύλλογος Γυναικών Παχειάς Άμμου «Νηριιδες», Τοπική Κοινότητα Παχειάς Άμμου, Πολιτιστικός Οικολογικός Λαογραφικός Σύλλογος Παχειάς Άμμου, Τοπική Κοινότητα Καβουσίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Καβουσίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Γρα Λυγιάς, Σύλλογος «Η Κρήτη Δίνει Ζωή», Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιεράπετρας και αρκετοί πολίτες εθελοντές.

lets do it 2016 ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ

Υποστηρίζοντας τέτοιες αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση, κάνοντας τον εθελοντισμό στον Δήμο Ιεράπετρας αφορμή για δράση και προσφορά!

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας