Συγχαρητήρια Επιστολή προς το Βουλευτή κ. Μ. Θραψανιώτη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Συγχαρητήρια Επιστολή προς το Βουλευτή κ. Μ. Θραψανιώτη

Ιεράπετρα 23.9.2015

Η Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Ιεράπετρας στον νεοεκλεγέντα Βουλευτή, κ. Μ. Θραψανιώτη

«Αγαπητέ κ. Θραψανιώτη

Ως Δήμαρχος Ιεράπετρας σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας και εύχομαι κάθε πρόοδο και  ευημερία  στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε.

Είναι γεγονός ότι ο νομός Λασιθίου, τον οποίο και θα εκπροσωπήσετε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αντιμετωπίζει πολλά χρόνια προβλήματα που απαιτούν σχεδιασμό, διεκδίκηση και μεθοδικότητα για την επίλυσή τους.

Με την πεποίθηση ότι ως κυβερνητικός Βουλευτής θα εργαστείτε για την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών του Λασιθίου και θα σταθείτε δίπλα στα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και εν προκειμένω στο Δήμο Ιεράπετρας προάγοντας τα συμφέροντά του, σας ευχόμαστε μια παραγωγική και γόνιμη κοινοβουλευτική θητεία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία που στοχεύει στη δυναμική διεκδίκηση όσων αξίζουν στο νομό μας, στο Δήμο Ιεράπετρας και στους πολίτες τους. 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης»