Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Λιμενάρχη Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Λιμενάρχη Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 07.03.2018

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Λιμενάρχη Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να τον συγχαρεί για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών στο αλιευτικό σκάφος Celine Star.

sygxarhthria-limenarxh

Όπως δήλωσε ο κ.Καλαντζάκης:

«Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για τον άψογο συντονισμό και την εκτέλεση των κατάλληλων ενεργειών για την εύρεση του σκάφους, την ακινητοποίησή του και τον εντοπισμό των ουσιών.

Επιτυχίες τέτοιου μεγέθους πρέπει να αποσπούν τα εύσημα από όλους μας γιατί αφορούν ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας