Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 05.11.2018

 

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του νέου προέδρου του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας, κ. Νικολάου Παπάγγελου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου και τους άμεσους σχεδιασμούς και επιδιώξεις του νέου Δ.Σ.

kalantzakis-papaggelos

Ο κ Καλαντζάκης αφού συνεχάρη τον κ Παπάγγελο για την εκλογή του δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ιεράπετρας, κ. Νικόλαο Ρηγάκη και το πρώην Δ.Σ. για το έργο τους και τη συνεργασία μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στον κ. Παπάγγελο και στο νέο Δ.Σ. και καλή επιτυχία στα σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνουν καθώς και στις νέες υποχρεώσεις τους λόγω των δραστηριοτήτων ναυταθλητισμού που εμπλουτίζουν πλέον τη δράση του συλλόγου.

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας παραλιακός Δήμος με πολυάριθμες δραστηριότητες που αφορούν την αλιεία. Έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και τον τόπο τους και προσφέρουν οικειοθελώς σημαντική βοήθεια στηρίζοντας την οικονομία του Δήμου.

Η δημοτική μας αρχή εξακολουθεί να στηρίζει το σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων βοηθώντας ανελλιπώς στην υλοποίηση των επιδιώξεων και των οραμάτων του.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας