Καλαντζάκης: «Δε δίνουμε υποσχέσεις. Δίνουμε λύσεις.» Σε δική του στέγη το Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Καλαντζάκης: «Δε δίνουμε υποσχέσεις. Δίνουμε λύσεις.» Σε δική του στέγη το Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 14.12.2018

Δελτίο Τύπου

Καλαντζάκης: «Δε δίνουμε υποσχέσεις. Δίνουμε λύσεις.» Σε δική του στέγη το Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ Ιεράπετρας

[dropcap]Υ[/dropcap]πεγράφη τις προηγούμενες ημέρες στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνου Λουτσέτη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Κων/νου Περβολαράκη, η σύμβαση υλοποίησης για το έργο «Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ)».

Το έργο είναι  συνολικού προϋπολογισμού 798.635,92€ και αφορά στην ανέγερση νέου κτιρίου για την μετεγκατάσταση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας (Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α Ιεράπετρας).

Το έργο έχει βραβευτεί από το Best City Awards 2017 στην κατηγορία κτίρια, αειφόρος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, και στοχεύει να αποτελέσει πρότυπο δομής στήριξης παιδιών και ατόμων με αναπηρία.

kalantzakis-kdap-mea-ierapetras

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Με την υπογραφή της σύμβασης του έργου για το Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας, το όραμα και ο στόχος μας για την ολόπλευρη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας γίνεται πραγματικότητα.

Το Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ Ιεράπετρας είναι ένα από τα λιγοστά κέντρα σε ολόκληρη την Κρήτη.

Μετά τις ενέργειες που πραγματοποίησε η Δημοτική μας Αρχή, από τον Σεπτέμβριο του 2014 με την λειτουργία του ΚΔΑΠ -ΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ σε μισθωμένο κτίριο και την ένταξη του στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, συνεχίζουμε εξασφαλίζοντας στο ΚΔΑΠ -ΜΕΑ τη δική του στέγη.

Πλέον οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχονται, όπως η λογοθεραπεία, η εργοθεραπεία, η δημιουργική απασχόληση, η ψυχολογική υποστήριξη, η φυσιοθεραπεία, η κινησιοθεραπεία, τα μαθήματα χορού, θεάτρου και εικαστικών θα στεγάζονται σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο νέο κτίριο.

Έχοντας τεράστια ευθύνη σαν Δημοτική Αρχή απέναντι στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες,  βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες και την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν τόσο οι ωφελούμενοι όσο και οι οικογένειες τους.

Δεν δίνουμε υποσχέσεις. Δίνουμε λύσεις.»

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας