Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου

Ιεράπετρα 25.08.2016

Δελτίο Τύπου

Με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας – Στο επίκεντρο  τα προβλήματα της Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε  τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης στο πλαίσιο  ενημέρωσης για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Screenshot_1

Το προσφυγικό και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ιεράπετρα σε μια ενδεχόμενη υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων, το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας από τις πρόσφατες πυρκαγιές, το ζήτημα εκποίησης των ακινήτων ΑΒΚ 45 και 46 στον οικισμό Κουτσουνάρι από το ΤΑΙΠΕΔ, η λειτουργία του παραρτήματος του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα, το μείζον ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης με στόχο την διαφύλαξη και προστασία περιοχών του Δήμου Ιεράπετρας υψηλής περιβαλλοντικής αξίας και σημασίας, όπως  η Νήσος Χρυσή, το Σελάκανο και η Θρυπτή,  αλλά και ζητήματα που αφορούν μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα, όπως τα έργα ύδρευσης, τέθηκαν στον επίκεντρο της συζήτησης με τον Δήμαρχο να ενημερώνει τον κ. Θραψανιώτη για  τις μέχρι σήμερα διαδικασίες και ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο Ιεράπετρας και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας  στην προσπάθεια για διευθέτησή τους.

Όπως ανέφερε «πρόκειται για ζητήματα μείζονος σημασίας, στα οποία εμπλέκονται αρμόδια υπουργεία και σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται πολιτική βούληση προκειμένου να υπάρξει εποικοδομητική και συμφέρουσα για την Ιεράπετρα λύση, που σε κάθε περίπτωση ως Δήμος επιδιώκουμε και επιζητούμε. Στην προκειμένη περίπτωση ενημέρωσα τον κ. Θραψανιώτη  για όλες τις ενέργειες που ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει προβεί, ενημερώνοντάς τον μάλιστα και για τις σχετικές αποφάσεις που έχουμε λάβει, με απώτερο σκοπό την από κοινού ουσιαστική διεκδίκηση» τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας