Συνάντηση του αντιδημάρχου κ. Βρυγιωνάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Συνάντηση του αντιδημάρχου κ. Βρυγιωνάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Ιεράπετρα 03.05.2018

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του αντιδημάρχου κ. Βρυγιωνάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

[dropcap]Ζ[/dropcap]ητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη.

Κατά την εν λόγω συνάντηση ο κ. Βρυγιωνάκης ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη για προβλήματα καθημερινότητας που υφίστανται στην περιοχή της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης καθώς η μη επίλυσή τους εγείρει θέματα ασφάλειας των δημοτών και των επισκεπτών.

vrigionakis-petraki

Στα προβλήματα αυτά συμπεριλαμβάνονται προβλήματα οδοφωτισμού, οδικής σήμανσης και αποκατάστασης ζημιών από την ανεμοθύελλα που ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου και της αυξημένης κυκλοφορίας που αυτή συνεπάγεται η ανάγκη επίλυσής τους γίνεται πιο επιτακτική.

Ο κ. Βρυγιωνάκης ζήτησε από την Αντιπεριφερειάρχη να επιληφθεί άμεσα των θεμάτων και να προχωρήσουν τα έργα στη Δ.Ε. του Μακρύ Γιαλού, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα του δημότη και προωθούν την ανάπτυξη της περιοχής.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας