Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη

Ιεράπετρα 28.03.2018

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον  Περιφερειάρχη

[dropcap]Ζ[/dropcap]ητήματα που αφορούν έργα και μελέτες του Δήμου Ιεράπετρας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ. Κύριλλου και του Δημάρχου Σητείας κ.Θοδωρή Πατεράκη.

synanthsh-me-perifereiarxh (2)

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Συζητήσαμε διεξοδικά την εξέλιξη έργων που προωθούν την από κοινού ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας και του Δήμου Σητείας καθώς και για έργα που είτε βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης είτε αναμένεται να δημοπρατηθούν άμεσα.

Στόχος μας είναι, με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας, να διευθετήσουμε άμεσα τα διαδικαστικά θέματα ούτως ώστε τα εν λόγω έργα να δημοπρατηθούν και να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας