Για το νοσοκομείο συζήτησαν ο Δήμαρχος και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Για το νοσοκομείο συζήτησαν ο Δήμαρχος και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το νοσοκομείο συζήτησαν ο Δήμαρχος και  μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας 

[dropcap]Μ[/dropcap]ε μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

Θέμα της διαμαρτυρίας ήταν το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα η επιτροπή διαμαρτυρήθηκε για την έλλειψη Παθολογικής Κλινικής. Όπως ανέφεραν η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εξακολουθεί να παραμένει κλειστή για πάνω από δύο χρόνια παρά τις όποιες αποφάσεις πάρθηκαν το τελευταίο διάστημα μετά από τις δεσμεύσεις του υφυπουργού, κ. Πλακιωτάκη και του διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Γρηγοράκη.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης, αφού άκουσε τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής, και των εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν σ’ αυτήν «πρώτιστο μέλημα  όλων μας είναι η ύπαρξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας  και η στελέχωσή του με στόχο πάντα την καλή λειτουργία του. Ο δήμος προσπαθεί καθημερινά και ήδη καταφέραμε με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων  να εργάζεται ο προβλεπόμενος χειρουργός στην Ιεράπετρα. Το νοσοκομείο αποτελεί απαίτηση χιλιάδων ανθρώπων. Εμείς ως δημοτική αρχή στηρίζουμε τις απαιτήσεις των δημοτών μας και δεσμευόμαστε να φέρουμε το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως απαιτεί και η Επιτροπή προκειμένου να διεκδικήσουμε οριστικές αποφάσεις». 

Επίσκεψη-παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκη μέλη της Επιτροπής Αγώνας Ιεράπετρας αλλά και απλοί πολίτες για το θέμα του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Διαμαρτύρονται για την επικίνδυνη έλλειψη της Παθολογικής κλινικής που παραμένει ουσιαστικά κλειστή για πάνω από δύο χρόνια παρά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, πριν ένα μήνα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με τη συμμετοχή και συμφωνία του υφυπουργού κ. Πλακιωτάκη και του διοικητή της 7ης ΥΠΕ κ. Γρηγοράκη. Στόχος θα είναι η άμεση αντιμετώπιση του θέματος της Παθολογικής κλινικής και των οξυμένων προβλημάτων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

   

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]