«Έμπρακτη η στήριξή μας στον αθλητισμό» – Τελικός κυπέλλου ανδρών βόλεϊ 2019 στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

«Έμπρακτη η στήριξή μας στον αθλητισμό» – Τελικός κυπέλλου ανδρών βόλεϊ 2019 στην Ιεράπετρα

Ιεράπετρα 29.01.2019

Δελτίο Τύπου

«Έμπρακτη η στήριξή μας στον αθλητισμό» – Τελικός κυπέλλου ανδρών βόλεϊ 2019 στην Ιεράπετρα

[dropcap]Ο[/dropcap] Δήμος Ιεράπετρας θα φιλοξενήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση έπειτα από ολοκλήρωση μιας σειράς πρωτοβουλιών, συναντήσεων, ενεργειών και εγκρίσεων.

Πρόκειται για τον τελικό κυπέλλου και συγκεκριμένα για το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ (πετοσφαίρισης) Ελλάδας Ανδρών 2019 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Ιεράπετρα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε στην πόλη μας ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός για πρώτη φορά.

Έπειτα και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Ιεράπετρα θα είναι φέτος η πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την έμπρακτη στήριξή μας στον αθλητισμό κάθε είδους.

kalantzakis-telikos-kypellou-volei

Προάγουμε τον αθλητισμό με στόχο να προσφέρουμε στους δημότες μας διεξόδους προσωπικής εξέλιξης, ποιοτικής ψυχαγωγία, ατομικής και ομαδικής έκφρασης και να ισχυροποιήσουμε την αθλητική ταυτότητα του Δήμου Ιεράπετρας.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή των αγώνων ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου μας, βοηθάει στην τουριστική του προβολή και ενισχύει την τοπική οικονομία.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» κ. Μάνο Γεωργαλάκη, την πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ «ΓΕΙ» κα. Όλγα Κουδουμά, τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργο Καραμπέτσο και τον τεχνικό διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Περικλή Μπακοδήμο.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας