Θερινό Open Rapid & Blitz Chess “ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας 2018”

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Θερινό Open Rapid & Blitz Chess “ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας 2018”

koinopolitia-1
Θερινό Open Rapid & Blitz Chess “ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας 2018”

[dropcap]Η[/dropcap] Σκακιστική σχολή του Ν.Π.Δ.Δ.Κοινω.πολιτι.α. Δήμου Ιεράπετρας Προκηρύσσει 2 θερινά τουρνουά γρήγορου σκακιού «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.»  τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 και Κυριακή 19 Αυγούστου 2018.

  1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣΤο σύστημα αγώνων θα είναι «ελβετικό» 5 ή 7 γύρων ανάλογα τις συμμετοχές. Θα διεξαχθούν δύο ξεχωριστά τουρνουά. Στο πρώτο τουρνουά Blitz θα είναι με χρονό σκέψης 5′ συν 2” για κάθε κίνηση ανά παίκτη .Και στο δεύτερο τουρνουά Rabit θα είναι με χρόνο σκέψης 15 λεπτά ανά παίκτη.
  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΣτο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσοι σκακιστές και σκακίστριες το επιθυμούν χωρίς να υποχρεούνται να διαθέτουν δελτίο αθλητή.
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: προσέλευση – εγγραφές στις 18.00 και έναρξη στις 18.30
  3. ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: : Υπαίθρια σκακιέρα πίσω απο το παλιό δημαρχείο Ιεράπετρας. 
  4. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: α) βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ισοβάθμων (εφόσον όλοι έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους), β) Median Buchholz, γ) Sonneborn-Berger, δ) άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας (στην πλήρη του ανάπτυξη) και ε) περισσότερες νίκες με τα μαύρα.
  5. ΠΑΡΑΒΟΛΑ: ελεύθερη συμμετοχή
  6. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ: Η εκδίκαση ένστασης θα γίνεται δεκτή με την κατάθεση παραβόλου ύψους 50 € στον διευθυντή αγώνων και θα κοινοποιείται η απόφαση πριν την έναρξη του επόμενου γύρου. Η επιτροπή ενστάσεων θα οριστεί πριν την έναρξη των αγώνων.
  7. ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο θα απονεμηθεί στον 1ο νικητή του 1 ου τουρνουά και στον 1ο του δευτέρου τουρνουά και στον 1ο κάτω των 14 και των δύο τουρνουά . Μετάλλια στους 3 πρώτους κάθε τουρνουά.
  8. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 12/8/2018 ώρα 6:00μ.μ. για το 1ο τουρνουά και για το 2ο μέχρι την Κυριακή 19/8/2018 ώρα 6:00μ.μ.Τηλ. Επικοινωνιάς 6932901284κ. Γιώργος Κασσαπάκης
  9. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για ότι δεν καλύπτει η παρούσα προκήρυξη ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Σ.Ο. και της F.I.D.E.