Τα πρόβλημα του Συλλόγου Τριτέκτων μετέφερε στο δήμαρχο Ιεράπετρας το Δ.Σ τους

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Τα πρόβλημα του Συλλόγου Τριτέκτων μετέφερε στο δήμαρχο Ιεράπετρας το Δ.Σ τους


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 11.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πρόβλημα του Συλλόγου Τριτέκτων  μετέφεραν στο δήμαρχο Ιεράπετρας η πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου

[dropcap]Τ[/dropcap]ο δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκτων Ιεράπετρας. Η πρόεδρος κα. Δ. Γιακουμάκη, ο αντιπρόεδρος, κ. Μ. Πρωτογεράκης,  αλλά και τα μέλη  ο κ. Μ. Γιακουμάκης  και οι κυρίες Λ. Τσομπανάκη – Μυλωνάκη, Κ. Σαραντίδου και Δ. Σταματάκη, αφού ευχήθηκαν στο δήμαρχο κάθε επιτυχία στο έργο του, τον ενημέρωσαν για τις δράσεις και το έργο του συλλόγου.

Όπως ανέφεραν, ο σύλλογος στεγάζεται στο χώρο που είναι τα γραφείο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο κτίριο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, αριθμεί περίπου στα 350 μέλη και επιτελεί ένα σημαντικό έργο στην προσπάθειά του να στηρίξει τις οικογένειες των Τριτέκτων του δήμου Ιεράπετρας. Στόχος του είναι να παρέχει στήριξη και βοήθεια σε όλα τα μέλη του, εξασφαλίζοντας ευνοϊκές συνθήκες και ευκαιρίες για αυτούς.

kalantzakis-theodosiosΌπως τόνισε ο δήμαρχος, κ Καλαντζάκης «η δραστηριότητα του συλλόγου κρίνεται σημαντική, εφόσον προασπίζει τα δικαιώματα των Τριτέκτων σε μια εποχή μάλιστα που οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται. Στην προσπάθειά του να υποστηρίξει ακόμα περισσότερα μέλη ο Σύλλογος Τριτέκτων θα  μπορούσε να επεκταθεί και προς την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, υποστηρίζοντας και εκεί τα συμφέροντα των Τρίτεκτων οικογενειών.  Ο δήμος από την πλευρά του είναι πρόθυμος να στηρίξει τις προσπάθειες κάθε συλλόγου της Ιεράπετρας, εφόσον προασπίζει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και στηρίζει την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου στο σύνολό του».

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]