Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Ιεράπετρα – Καλαντζάκης «Ζητάμε την άμεση συνέχιση της αναβάθμισης του Βουζουνεράκειου σταδίου»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Ιεράπετρα – Καλαντζάκης «Ζητάμε την άμεση συνέχιση της αναβάθμισης του Βουζουνεράκειου σταδίου»

Ιεράπετρα 17.02.2019

 Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Ιεράπετρα  –

Καλαντζάκης «Ζητάμε την άμεση συνέχιση της αναβάθμισης του Βουζουνεράκειου σταδίου»

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη συναντήθηκε την Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Ιούλιος Συναδινός παρουσία της αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Καλαντζάκης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για τα έργα της δημοτικής αρχής, για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, για τη δημιουργία νέων, για τις δράσεις αθλητικού περιεχομένου του Δήμου, για τις διακρίσεις ντόπιων αθλητών και για τις επιδιώξεις της δημοτικής αρχής για συνολική και ουσιαστική βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών του Δήμου Ιεράπετρας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Συναδινό επισκέφτηκαν το Βουζουνεράκειο στάδιο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης:

«Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή για την αναβάθμιση, μετά από πολλά χρόνια, του Βουζουνεράκειου σταδίου, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα, ζητάμε από τον γενικό γραμματέα, ως κοινό αίτημα της Δημοτικής Αρχής και του μεγάλου ποδοσφαιρόφιλου κοινού της Ιεράπετρας, τη χρηματοδότηση μίας συνολικής αναβάθμισης του γηπέδου επιδιώκοντας να κάνουμε το Βουζουνεράκειο στάδιο ένα από τα καλύτερα γήπεδα σε όλη την Κρήτη.

kalantzakhs-synadinos 2

Επιπλέον ζητάμε από τον κ. Συναδινό τη στήριξη των προσπαθειών μας για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Φωνιαδάκης» καθώς και την προώθηση των αιτημάτων μας για νέες χρηματοδοτήσεις που θα συμβάλουν στην ταχύτερη αποκατάσταση των ελλείψεων και στην εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών άθλησης.

 Ευχαριστώ τον κύριο Συναδινό καθώς φαίνεται θετικός να στηρίξει την προσπάθεια μας και ευελπιστώ, μετά την κατάθεση της μελέτης στο αρμόδιο υπουργείο, να υπάρξει χρηματοδότηση του έργου και άμεση έναρξη των εργασιών ώστε η επόμενη χρονιά να βρει την Ιεράπετρα με ένα σύγχρονο, πλήρως αναβαθμισμένο χώρο άθλησης έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων και των ομάδων

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας