Δηλώσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από τα ξενοδοχεία για την απονομή Βραβείων Φιλίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Δηλώσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από τα ξενοδοχεία για την απονομή Βραβείων Φιλίας

Ιεράπετρα 28.8.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δηλώσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών  από τα ξενοδοχεία για την απονομή Βραβείων Φιλίας

[dropcap]Α[/dropcap]πό το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι κατά τις εκδηλώσεις του  2ου Φεστιβάλ Τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας που πραγματοποιείται  26 Αυγούστου – 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα απονεμηθούν και φέτος τα καθιερωμένα πλέον Βραβεία Φιλίας σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να προτείνουν για βράβευση επαναλαμβανόμενους επισκέπτες τους να το δηλώσουν στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας στο τηλέφωνο 2842340373 έως τις 6 Σεπτεμβρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διευκρινίζεται ότι κάθε ξενοδοχείο μπορεί να προτείνει για βράβευση επισκέπτες επαναλαμβανόμενων επί σειρά ετών  κρατήσεων – έως και δύο κρατήσεις με κριτήριο την παλαιότητα της κράτησης- οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα της βράβευσης θα βρίσκονται στην περιοχή.  Βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Τουρισμού οπότε και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν σε ποια εκδήλωση επιθυμούν να συμπεριληφθούν οι επισκέπτες τους: 9/9 Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, Λιμανάκι Μακρύ Γιαλού, 23/9 Τοπική Κοινότητα Μύρτου,  27/9 Ιεράπετρα, τελετή λήξης Φεστιβάλ, Φρούριο Καλέ.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας