Το Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Το Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 02.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Επίσκεψη στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στην επίσκκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, καθώς επίσης και  η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του σταθμού, τις ανάγκες του και τις άμεσες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Ένα από τα βασικότερα θέματα που συζητήθηκαν είναι αυτό του αύλειου χώρου του σταθμού προκειμένου να μπορέσει να διαμορφωθεί κατάλληλα για δραστηριότητες. Παράλληλα έγινε αναφορά στη συντήρηση του κτιρίου του πρώην δημοτικού  σχολείου Μακρύ Γιαλού, όπου και στεγάζεται ο Βρεφονηπιακός  σταθμός σήμερα και στις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «η ασφαλής λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών  είναι η βασική προτεραιότητά μας. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες όλων των βρεφονηπιακών σταθμών. Κατά τη σημερινή μας επίσκεψη συζητήσαμε και ενημερωθήκαμε από τους εργαζομένους για τις ανάγκες του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Μακρύ Γιαλό, την αποκατάσταση των οποίων θα προγραμματίσουμε άμεσα, προκειμένου να συμβάλουμε στην καλή λειτουργία του».

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ιεράπετρας « Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας υποστηρίζει καθημερινά την λειτουργία επτά Βρεφονηπιακών Σταθμών. Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Μακρύ Γιαλού είναι ένας σχετικά νέος σταθμός. Εξυπηρετεί καθημερινά της ανάγκες της ευρύτερης περιοχής του Μακρύ Γιαλού, φιλοξενώντας αρκετά νήπια και βρέφη. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην ασφαλή λειτουργία του και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας του, όπως άλλωστε και σε όλους τους Βρεφονηπιακούς. υποστηρίζοντας παράλληλα το καθημερινό παιδαγωγικό έργο που επιτελούν». 

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]