Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες από την παιδική – νεανική χορωδία του δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες από την παιδική – νεανική χορωδία του δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 17.12.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες  από την παιδική  – νεανική χορωδία του δήμου Ιεράπετρας 

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη από την παιδική – νεανική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας.

Υπό τη διεύθυνση της Τζένης Φραγκούλη και υπό τους ήχους του πιάνου από τη Στέλλα Μαστοράκη οι μαθητές της χορωδίας θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από κινούμενα σχέδια, καθώς και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια της χορωδίας, κ. Τζένη Φραγκούλη « Το Χακούνα Ματάτα αποτελεί μια Μουσική Παράσταση θεατρικά δοσμένη για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχουν περίπου 40 παιδιά και για πολλά από αυτά είναι η πρώτη τους εμφάνιση. Με πολλή διάθεση όλα αυτό το διάστημα δουλεύουμε την παράσταση και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει για να την απολαύσει από κοντά».

Τέλος, όπως τονίζει η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. « η Μουσική Σχολή του Δήμου μας επιτελεί καθημερινά ένα σπουδαίο έργο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά της πόλης μας να αποκτούν μουσική παιδεία. Η συγκεκριμένη παράσταση προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη» 

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]