Ευχαριστήριο για την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Ευχαριστήριο για την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 13.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο  για  την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας 

O Δήμος Ιεράπετρας και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση των φετινών  Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, καθώς και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και τίμησε με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιεράπετρας. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες:  Όμιλος Επιχειρήσεων Λαμπράκη, Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε, Προκάτ Χατζημαρκάκης, Γεωργικά Εφόδια Ι. Τζιρβελάκης Ν. Μακρυνάκης, Επιγραφές Μπιλανάκη,  Καφετέρια le cafe για την ευγενική χορηγία και τις προσφορές τους.

Επίσης, ευχαριστούν  για τη συμμετοχή τους  το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τον Εμπορικό Σύλλογο της Ιεράπετρας, το Σύλλογο Επαγγελματοβιοτεχνών, τη Μουσική Σχολή και τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιεράπετρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας, το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ιεράπετρας, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιεράπετρας, τη Μορφωτική Στέγη, το Σύλλογο Γυναικών Ευρύτερης Περιοχής Μακρύ Γιαλού  «Αλληλεγγύη», τον Εμπορικό Σύλλογο Μακρύ Γιαλού, Ανάληψης, Κουτσουρά, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας, τον Α.Ο.Σ Κουτσουρά, την Αθλητική Ένωση Λιβυκός, τις Ακαδημίες Κουτσουρά, το Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού, το Ωδείο «Φραγκίσκος Λεονταρίδης», τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους συλλόγους της πόλης και την Μαριάννα Λασιθιωτάκη για την συμμετοχή τους και την πολύτιμη συμβολή τους στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου.

Παράλληλα, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Λασίθι, ΗΧΩ FM, Πλάνετ 90.6, Ράδιο Βερενίκη, Ράδιο 104.4, ΛΑΤΩ FM, STYLE 100, Ράδιο Melody 88, τις εφημερίδες  ΑΝΑΤΟΛΗ, 21ος αιώνας, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ, τον τηλεοπτικό σταθμό tele kriti και όλα τα μέσα ενημέρωσης, για την συμβολή τους στην προβολή των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας.

Με την υπόσχεση ότι του χρόνου το Εορταστικό Πρόγραμμα του δήμου Ιεράπετρας θα είναι ακόμα καλύτερο ο Δήμος Ιεράπετρας και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α σας εύχονται Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα & ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

Γραφείο Τύπου


[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]