«Κύκλος είναι η Ζωή» από την Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

«Κύκλος είναι η Ζωή» από την Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας

Ιεράπετρα  18.4.2017

Δελτίο Τύπου

«Κύκλος είναι η Ζωή» από την Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση αναδρομή στην αστική ζωή της πόλης της Ιεράπετρας του περασμένου αιώνα παρουσιάζει η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017.

xoreutiki-omada 2

Η  παράσταση την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας έχει η δασκάλα της Χορευτικής Ομάδας του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας, κα. Κατερίνα Βαγγέλα, αποτελεί μια αναδρομή στην Ιεράπετρα του περασμένου αιώνα, στη μουσική και τη χορευτική της παράδοση.

Σειρές από λέξεις, το παλιό βιβλίο του παππού … τα γεγονότα της ζωής του, οι αγάπες, οι φιλίες, τα γλέντια μέσα από την παράσταση γίνονται όψεις μουσικοχορευτικής αναπαράστασης μιας πόλης που τραγουδούσε σε κάθε της γειτονιά…

Η παράσταση που αποτελεί και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της νεοσύστατης Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στις 8:30 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη.

xoreutiki-omada 1

xoreutiki-omada-programma

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας