Βελτίωση εγκαταστάσεων κεντρικού υδραγωγείου πόλης Ιεράπετρας (υδροδότηση κλπ)

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Βελτίωση εγκαταστάσεων κεντρικού υδραγωγείου πόλης Ιεράπετρας (υδροδότηση κλπ)


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ιεράπετρα 29.05.2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

[dropcap]Π[/dropcap]ληροφορούμε τους κατοίκους της πόλης Ιεράπετρας και των οικισμών Κεντριού και Βαϊνιάς, ότι, στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» στην θέση Περιστεράς, που εκτελεί ο Δήμος Ιεράπετρας, τις επόμενες ημέρες θα παρατηρηθούν προβλήματα στην κανονική υδροδότηση των παραπάνω περιοχών.

Το έργο εντάσσεται στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του κεντρικού υδραγωγείου της πόλης Ιεράπετρας.

Τα προβλήματα θα έχουν κάνουν τόσο με την ποσότητα όσο και με την πίεση του πόσιμου νερού. Η ποιότητα του πόσιμου νερού δεν θα επηρεαστεί.

Ζητώντας την κατανόηση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών, παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν χρηστή διαχείριση της κατανάλωσης αποφεύγοντας τις δραστηριότητες που μπορούν να αναβληθούν (πλύσιμο αυτοκινήτων, πλύσιμο αυλών, υπερβολικά ποτίσματα κήπων, κλπ.).

Η Υπηρεσία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, αποκαθιστώντας την ομαλή υδροδότηση των περιοχών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση δεδομένου ότι το παραπάνω έργο είναι προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού σε όλο τον Δήμο μας.

 

Γραφείο Δημάρχου Ιεράπετρας

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]