Ξεκινά η ανάπλαση της οδού Ουρανίας Παπαϊωάννου στο κέντρο της Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Ξεκινά η ανάπλαση της οδού Ουρανίας Παπαϊωάννου στο κέντρο της Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 27.11.2017

Δελτίο Τύπου

Ξεκινά η ανάπλαση της οδού Ουρανίας Παπαϊωάννου στο κέντρο της Ιεράπετρας

[dropcap]Τ[/dropcap]η σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση οδού Ουρανίας Παπαϊωάννου» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας, Ανδρούλα Σουρουλλά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 49.949,51 ευρώ και η ολοκλήρωση του αναμένεται ν’ αλλάξει ριζικά ένα μέρος της όψης του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας.

ypografi-symbasis

Το έργο περιλαμβάνει τη τσιμεντοποίηση του τοίχου, πλακόστρωση του ανατολικού τμήματος της οδού και ανακατασκευή του υποβάθρου, ασφαλτοποίηση της διασταύρωσης των οδών Κοθρή και Μεταξάκη, και υψομετρική διαμόρφωση των φρεατίων.

Η υλοποίηση του αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες στο αστικό κέντρο της Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο  πρόκειται να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την υπάρχουσα εικόνα του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Καλαντζάκης «Η εν λόγω παρέμβαση είναι το κομμάτι μιας ενιαίας μελετητικής πρότασής για την βελτίωση του αστικού κέντρου και απώτερος σκοπός μας είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν άμεσα αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία προβλημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών στο κέντρο της πόλης».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας