ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

Η Οικονομική Υπηρεσία  του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει ενέργειες αφαίρεσης υδρομέτρων σε οφειλέτες που δεν έχουν προβεί σε ρύθμιση ή  εξόφληση του  λογαριασμού ύδρευσης – άρδευσης, παρά την ενημέρωσή τους από την αρμόδια Υπηρεσία.

Παρακαλούμε όσοι έχουν οφειλές να προσέλθουν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, για την αποφυγή αφαίρεσης του υδρομέτρου τους.

Ο Δήμος είναι σε δυσμενή οικονομική συγκυρία με το ύψος των ανείσπρακτων τελών ύδρευσης και άρδευσης να αγγίζει το ποσό των €3.500.000,00.  Τα τέλη είναι ανταποδοτικά και αξιοποιούνται για έργα προς όφελος του τόπου μας, που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε σταθερά τα δημοτικά τέλη και να μην επιβαρύνουμε οικονομικά τα νοικοκυριά. Θεωρούμε επίσης ότι δεν είναι δίκαιο οι συνεπείς καταναλωτές να επιβαρύνονται εξαιτίας της ασυνέπειας μερικών.

Στόχος μας είναι  η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η επάρκεια και η ποιότητα του νερού. Προϋπόθεση σε αυτό είναι οι καταναλωτές να είναι συνεπείς στις βασικές τους υποχρεώσεις πληρώνοντας το νερό που καταναλώνουν.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Εμπορικών Δραστηριοτήτων – Τουρισμού και Αθλητισμού

Γεώργιος Χατζάκης