Απομάκρυνση περιπτέρου έξω από το Ταχυδρομείο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Απομάκρυνση περιπτέρου έξω από το Ταχυδρομείο Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29-2-2024

Εργασίες απομάκρυνσης του περιπτέρου έξω από το Ταχυδρομείο Ιεράπετρας το οποίο  ήταν εκτός λειτουργίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Στο σημείο βρέθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μάνος Τζώρτζης καθώς επίσης  η Δημοτική Αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Εργαζόμενοι από την αρμόδια Υπηρεσία  καθάρισαν το χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Αντιδήμαρχο, «τα περίπτερα ήταν σήμα κατατεθέν της χώρας μας και είχαν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, τα περίπτερα «εξαφανίζονται». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η άδεια του περιπτέρου είχε λήξει και είχε διακοπεί η ηλεκτροδότησή του. Η απομάκρυνσή του  κρίθηκε αναγκαία λόγω επικινδυνότητας καθώς τμήματά του είχαν αρχίσει να αποκόπτονται και υπήρχε  κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος»