Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Ιεράπετρας έχοντας μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση. Στο επίκεντρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων,  το παραλιακό μέτωπο της πόλης καθώς και η ανάδειξη του χώρου της Ναυμαχίας, ένας χώρος που μένει αναξιοποίητος εδώ και πολλά χρόνια. Συζήτηση έγινε και για το παραλιακό γυμναστήριο και την απομάκρυνση του κλειστού χώρου άθλησης. Επιπλέον η δυνατότητα και χρησιμότητα δημιουργίας μαρίνας. Επίσης η  σήμανση παλαιών κτιρίων, επικίνδυνων για  την ασφάλεια των πολιτών. 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Επιστημονικό Σύλλογο Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Ιεράπετρας για το ενδιαφέρον τους και την πρόθεσή τους να διαθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους ώστε  να συνεργαστούμε από κοινού σε διάφορα θέματα με στόχο τη βελτίωση του τόπου μας. Οι απόψεις σε πολλά θέματα συγκλίνουν και αυτό είναι θετικό και από πλευράς μας, από κοινού με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου,  θα επιδιώξουμε τη συνεργασία μαζί τους».