Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών και 4 συνοδοί καθηγητές τους από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια. Συνεργάστηκαν με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, συμμετείχαν στην παρακολούθηση ασθενών και  απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας, να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να επισκεφθούν εκκλησίες, να παρακολουθήσουν μάθημα ελληνικής γλώσσας, να γευτούν την τοπική μας κουζίνα.

Τους φοιτητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, συνάντησε στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης παρουσία του αντιδημάρχου Α. Σκουλούδη, του Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Γ. Βογιατζή, του εκτελούντος χρέη αναπληρωτή Διοικητή Γ. Πετράκη, του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γ. Φασουλά και του αντιπροέδρου Δ. Βλαχάκη. 

«Ευχαριστούμε τους φοιτητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους για την εθελοντική βοήθεια προς το Νοσοκομείο μας. Γνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά του προσωπικού του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς ακόμη και σε δύσκολες περιόδους και είμαστε σίγουροι ότι οι γιατροί μας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, τους μετέφεραν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ώστε  οι φοιτητές να εμπλουτίσουν τις ιατρικές τους δεξιότητες» δήλωσε ο Δήμαρχος.