ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6-3-2024

Στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων στο οποίο λαμβάνουν μέρος μαθητές από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας, το Γενικό  Λύκειο Μακρύ Γιαλού, το Γενικό Λύκειο Σητείας και το Λύκειο Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Νομού Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης  δέχθηκε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά εκπροσώπους μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και  τους μίλησε για τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ιεράπετρας. Εν συνεχεία  με την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός  τους μίλησε για την αξία του ρόλου των Δασκάλων  που σαν δεύτεροι γονείς νοιάζονται για  την πρόοδο και την προκοπή τους και τόνισε τη σημασία ανάπτυξης καλών σχέσεων μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών. Ευχήθηκε στα φιλοξενούμενα παιδιά καλή διαμονή και κάλεσε τους μαθητές να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας μεταξύ τους που θα τους συνδέουν για πάντα με την Ιεράπετρα.

Ευχαρίστησε την κα Ευαγγελία Κίτση Διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Πραμάντων του Νομού Ιωαννίνων και τους εκπαιδευτικούς Χ. Χριστογιάννη και Ηλία Πινακούλια καθώς επίσης τον Υποδιευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας κ. Γιώργο Βουλόγκα και τον εκπαιδευτικό κ. Δ. Κωστίνο, για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στη σχολική χρονιά.