Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων Κλάδου/Ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Στις 09/05/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι την Κυριακή του Πάσχα καθώς επίσης και την Τρίτη
Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Φραγκούλης συνοδευόμενος

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη δωρεά της συσκευής αντιμετώπισης πνιγμού  που θα χρησιμοποιηθεί σε ώρα ανάγκης στον βρεφονηπιακό σταθμό Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού και τους εκπαιδευτικούς που είχαν την πρωτοβουλία και το συντονισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά […]

Απόφαση προληπτικής απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,

Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων Κλάδου/Ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων Κλάδου/Ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση επειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας (Τμήμα Καθαριότητας & Περιβάλλοντος).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
·είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): ddyierapetras@0448.syzefxis.gov.gr.
·είτε αυτοπροσώπως, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας, στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στον δικτυακό τόπο του Δήμου μας http://www.ierapetra.gov.gr/, καθώς και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Συνημμένα: