ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΦΕ- ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΦΕ- ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΦΕ- ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη και τα μέλη  του Σωματείου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας, κ.κ. Γεώργιο Πυράκη και Γεώργιο Ροβιθάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η αναστολή των επικείμενων κατεδαφίσεων των αυθαίρετων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας. Ο κος Μιχελαράκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι το Σωματείο Καφέ- Εστίασης απέστειλε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στις 11 Οκτωβρίου αίτημα παράτασης εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης για ένα έτος και ζήτησε από τον Δήμο Ιεράπετρας τη στήριξη του αιτήματός του.

Κατόπιν, ο κος Καλαντζάκης τόνισε τα εξής: «Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η Δημοτική Αρχή στήριζε και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των καταστηματαρχών. Υπενθυμίζω ότι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα χάρη στις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες που λάβαμε, σε συνεργασία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, πετύχαμε την τότε αναστολή της υλοποίησης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης κατορθώνοντας να μη χαθεί μια τουριστική περίοδος με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τους καταστηματάρχες.  Αυτό επεδίωξα και τώρα, κατά τις συναντήσεις μου την προηγούμενη εβδομάδα τόσο με την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κα Μαρία Κοζυράκη, όσο και με τον Κυβερνητικό Βουλευτή, κ. Ι. Πλακιωτάκη, κατά την επίσκεψή μου στο Υπουργείο.

Και εγώ και η παράταξή μου, ήμασταν και είμαστε με έργα και όχι με λόγια κοντά στους καταστηματάρχες. Μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου και έως ότου εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το αίτημα της αναστολής των κατεδαφίσεων, ώστε κανείς επαγγελματίας να μην πληγεί οικονομικά και να συνεχίσουν όλοι να εργάζονται λύνοντας τα οικονομικά προβλήματα που τους δημιούργησε η πανδημία».