ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ

Με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Η συζήτηση εστιάστηκε στις δύο νέες προσκλήσεις που αναμένονται να δημοσιευτούν από το ΥΠΑΑΤ το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν τους τομείς της αγροτικής οδοποιίας και των αρδευτικών έργων, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη χρηματοδότηση του αλιευτικού καταφυγίου της Γρα Λυγιάς.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε τα εξής: «Μετά την προσπάθεια από το ΥΠΑΑΤ και τη χρηματοδοτική ένταξη της κατασκευής του Φράγματος στον Άη Γιάννη, επιδιώκουμε άλλο ένα έργο που για χρόνια παρέμενε ημιτελές, να ολοκληρωθεί.

Αφουγκραζόμενοι τους κατοίκους της Γρα Λυγιάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έχουμε προβεί στην επικαιροποίηση και ωρίμανση της σχετικής μελέτης και στη λήψη όλων των απαραίτητων εγκρίσεων, ώστε να είμαστε σε θέση να υποβάλουμε προς ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και αυτό το μεγάλο έργο υποδομής. Το ολοκληρωμένο αλιευτικό Καταφύγιο της Γρα Λυγιάς  θα αναβαθμίζει την περιοχή, θα στηρίζει την ανάπτυξή της, θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ερασιτεχνών και επαγγελματικών αλιέων και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Είμαι σίγουρος ότι χάρη και στην άψογη συνεργασία που υπάρχει με τα στελέχη του ΥΠΑΑΤ, σύντομα το αλιευτικό καταφύγιο της Γρα Λυγιάς θα αποτελεί μια πραγματικότητα».