Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα  Μακρύ Γιαλού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα  Μακρύ Γιαλού

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Δημοτική Ενότητα  Μακρύ Γιαλού βρέθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης πραγματοποιώντας  συνάντηση  με τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας, προέδρους και μέλη  των    Δημοτικών  Κοινοτήτων, Ορεινού, Σχινοκαψάλων, Σταυροχωρίου, και Αγίου Στεφάνου. Παραβρέθηκαν η Γ.Γ. του Δήμου κα. Μαρία Φραντζεσκάκη και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νεκτάριος Παπαδάκης, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Μάνος Τζώρτζης.  

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος  προς τους προέδρους, τους κάλεσε να εργαστούν για την  περαιτέρω ανάπτυξη των χωριών επισημαίνοντας ότι, «ως Δημοτική αρχή θα είμαστε κοντά σας για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι μετέφεραν στον Δήμαρχο τα θέματα που τους απασχολούν και ζήτησαν να υπάρχει πιο στενή επαφή με τις υπηρεσίες της Ιεράπετρας και τους Διευθυντές αυτών. Ακολούθησε ένας χρήσιμος διάλογος και κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.  Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη διάθεση για συνεργασία τονίζοντας ότι «οι πόρτες του Δήμου είναι ανοιχτές. Επιδίωξη  μας είναι να υπάρχει, μια καλή συνεργασία και συνεννόηση και όλο αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του δημότη».