Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Αναλύσεις νερού ύδρευσης
Ολοήμερη «Μουσική Εκδήλωση  στην Άμμο» για Νέους και ‘’Nέους ‘’ Από τις 17:00 μέχρι όπου πάει….
Ανακοινώνουμε ότι  η θεατρική παράσταση«Δείπνο Ηλιθίων» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί
Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω βλάβης  στον κεντρικό

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 2.10.2015

Δελτίο τύπου

Κοινός μας στόχος, ο πολίτης και οι ανάγκες του, δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατά την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Δήμο Ιεράπετρας

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Ιεράπετρας παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου,κας. Πελαγίας Πετράκη, των Αντιδημάρχων, κ. Ε. Φραγκούλη, κ.Α. Πανταζή, κ. Χ. Κορνάρου, κ. Μ. Λουτσέτη, κ. Α. Παπαδοπετράκη της Προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α,κας. Χ. Χατζημαρκάκη των Περιφερειακών Συμβούλων, κ. Ι. Γουλιδάκη και κ. Ν. Δασκαλάκη και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, κ. Καμαράτου.

synanthsh-antiperifereiarxh

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε την Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του, όπου και διεξήχθη μια πολύωρη συζήτηση αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ιεράπετρας και έχουν να κάνουν με τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό και τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Αντιδήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν συγκεκριμένα θέματα τα οποία και συζητήθηκαν, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, θέματα πολιτικής προστασίας, τεχνικά θέματα με επίκεντρο τα αντιπλημμυρικά έργα, εγγειοβελτιωτικά, θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο με επίκεντρο την παράκαμψη της ΓραΛυγιάς αλλά και το επαρχιακό δίκτυο στην ενδοχώρα του Δήμου Ιεράπετρας. Αναλυτικά συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα ρέματα, τους βιολογικούς καθαρισμούς, τη λειτουργία δομών, όπως το Γηροκομείο, έργα αντιστήριξης και δίκτυα άρδευσης και βέβαια έργα που η υλοποίησή τους είχε διακοπεί και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης με αφορμή την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης « Κοινή συνισταμένη για να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, που θα αποβεί προς όφελος του Δήμου Ιεράπετρας στο σύνολό του, είναι ο διάλογος και η εποικοδομητική συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό επιδιώξαμε τη σημερινή συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε για την εξέλιξη έργων και παρεμβάσεων που εμπίπτουν και στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Οι φωνές και οι προσπάθειές μας πρέπει να είναι ενωτικές για να διεκδικούμε όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μέσα από την καλή συνεργασία και την κοινή διεκδίκηση είμαι βέβαιος ότι μπορούμε σίγουρα να πετύχουμε πολύ περισσότερα στον αγώνα μας για την υλοποίηση των έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.

Από την πλευρά μου ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κα. Πελαγία Πετράκη για την επίσκεψή της στον Δήμο μας. Πεποίθησή μου είναι ότι με κοινό βηματισμό και αγαστή συνεργασία μπορούμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα έχει ανάγκη ο Νομός Λασιθίου και ο Δήμος Ιεράπετρας, άλλωστε κοινός μας στόχος είναι ο πολίτης και οι ανάγκες του».

Γραφείο Τύπου