ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Στην εκδήλωση με τον τίτλο « Η ΔΕ ΓΥΝΗ» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας και της παγκόσμιας ημέρας του θέατρου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Η εκδήλωση, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, αποτελούσε πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας και του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας και τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο «Κρητικός χορός». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμηθεί από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, κα Σοφία Κονταξάκη, τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά της στον χώρο.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύουμε στη δύναμη της Γυναίκας και ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε ακόμη περισσότερο το ρόλο της, δίνοντας ευκαιρίες για να συμμετέχουν ενεργά στην τοπική κοινωνία και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ως Δήμος Ιεράπετρας στηρίζουμε έμπρακτα ευάλωτες ομάδες γυναικών, όπως είναι οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι άνεργες μητέρες, κ.α και μέσα από προγράμματα και δομές, όπως Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ, τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τους παιδικούς σταθμούς, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, προσπαθούμε να διευκολύνουμε το έργο τους και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής τους.

Σήμερα τιμάμε όμως και τον Σύλλογο Φίλων θεάτρου Ιεράπετρας για το αξιόλογο έργο του όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζοντας το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου που πραγματοποιείται με την υποστήριξή του στην πόλη μας κάθε χρόνο, ενός καταξιωμένου πλέον πανελλαδικά θεσμού και από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της Ιεράπετρας.

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να είμαστε συμπαραστάτες έμπρακτα  στη δράση του Συλλόγου, καθώς πεποίθησή μας είναι ότι η τέχνη του θεάτρου και γενικότερα ο πολιτισμός είναι ένα δημοκρατικό αγαθό, που πρέπει να είναι προσβάσιμο από το σύνολο της κοινωνίας.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο, κα Μαρία Σακαδάκη και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την εξαιρετική εκδήλωση».