ΚΥΡΒΕΙΑ 2024

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024

O Δήμος Ιεράπετρας  συμπληρώνει φέτος 41 χροόνια  από την πρώτη διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων « Κύρβεια».

Φέτος  στην περιοχή του Δήμου  Ιεραπετρας διοργανώνουμε πολιτιστικά δρώμενα και εκδηλώσεις δυναμικά και με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καθώς   από  τη μεριά του θεατή βρεθήκαμε  στη θέση του διοργανωτή.

Kι  όπως είπε ο Αμερικανός ιστορικός και φιλόσοφος Γουίλ Ντυράν “Ο πολιτισμός δεν κληρονομείται. Κάθε γενιά πρέπει να τον μάθει και να τον κερδίσει από την αρχή” για αυτό και για μας η ανταμοιβή μας θα είναι το ζεστό  σας χειροκρότημα! 

Με εκτίμηση

Φωτεινή Περακάκη

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Ιεράπετρας