ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

«Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, καθώς οι συνθήκες της πανδημίας  άλλαξαν ριζικά τον τρόπο ζωής μας, μάς γέμισαν φόβο, ανασφάλεια για το αύριο και δυσκόλεψαν την καθημερινότητά μας.

Κάθε τέλος όμως επιφυλάσσει και μια νέα αρχή που ενέχει την προσδοκία του καινούργιου και την υπόσχεση για κάτι καλύτερο.

Τη νέα χρονιά μένοντας πιστοί στον προγραμματισμό μας για την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, θα σχεδιάσουμε και θα διεκδικήσουμε νέα μεγάλα έργα που θα αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για την περιοχή, θα βελτιώσουν την εικόνα του τόπου και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε και το 2021 με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ας υποδεχτούμε το 2021 με αισιοδοξία, υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, νέες ιδέες, έργα ανάπτυξης και πάνω απ’ όλα υγεία και αγάπη στο συνάνθρωπο.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία, ευημερία, πρόοδο.

Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021!»

Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης