Νέο μεγάλο έργο- 1.070.000€ σε παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου και στον αστικό ιστό της πόλης της Ιεράπετρας.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Νέο μεγάλο έργο- 1.070.000€ σε παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου και στον αστικό ιστό της πόλης της Ιεράπετρας.

Νέο μεγάλο έργο- 1.070.000€ σε παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου και στον αστικό ιστό της πόλης της Ιεράπετρας

Τη σύμβαση για τη βελτίωση και την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας στην πόλη της Ιεράπετρας, ύψους 600.000€ και στην περιφερειακή οδό Εθνάρχου Μακαρίου, προϋπολογισμού 470.000€ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Το έργο περιλαμβάνει 1) ασφαλτοστρώσεις, 2)πεζοδρομήσεις, 3)εγκαταστάσεις σύγχρονου οδοφωτισμού, 4)κατασκευή πεζοδρομίων, 5)διαγραμμίσεις του οδοστρώματος και 6) τοποθετήσεις σημάνσεων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κατόπιν, ανέφερε: «Σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε καταβάλει ως Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλον τον Δήμο της Ιεράπετρας με ασφαλτοστρώσεις τόσο στην πόλη, όσο και στις κοινότητες (οδοί Δημοκρατίας, Νικηφόρου Φωκά, Κόρακα, Κοθρή, Ιωνίας, Γ΄ Πάροδος Φιλοθέου και σε τμήματα των οδών Παγωμένου, Λασθένους, Κύπρου, Μακρυγιάννη και Αναγνωστάκη στην Ιεράπετρα κ.α. στον οικισμό της Γρα Λυγιάς, στους κόμβους εισόδου της Παχειάς Άμμου και Μακρυλιάς, στις Μουρνιές, στον δρόμο Ρίζα-Καρύδι, κ.α.), αλλά και με τσιμεντοστρώσεις δρόμων, προχωράμε σε άλλο ένα μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας στον Δήμο της Ιεράπετρας, ενώ συγχρόνως υλοποιούμε την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη τοποθετώντας σήματα σε όλον τον αστικό ιστό της πόλης.

Ως Δημοτική Αρχή αξιοποιήσαμε επιτυχώς άλλο ένα χρηματοδοτικό εργαλείο του Ταμείου Ανάκαμψης έχοντας ως στόχο  να βελτιώνουμε συνεχώς τις υποδομές μας, να θωρακίζουμε τους δρόμους μας και να ενισχύουμε την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών μας, ικανοποιώντας παράλληλα πάγια αιτήματα των συμπολιτών μας».