ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 170.000€  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 170.000€  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 170.000€  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

 

Άλλη μία χρηματοδότηση ύψους 170.000€ έλαβε ο Δήμος Ιεράπετρας για την υλοποίηση του έργου  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ». Το έργο  περιλαμβάνει  την κατασκευή συνολικά 2 υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στον Κουτσουρά Ιεράπετρας δίπλα στο Γήπεδο ποδοσφαίρου και στο Μισεδάκιο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράπετρας. Παράλληλα, θα τοποθετηθεί νέος σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός, ενώ θα ενισχυθεί και ο φωτισμός των παλαιών γηπέδων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης:

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου της Ιεράπετρας με δύο νέα γήπεδα τένις. Βλέποντας το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο άθλημα και αφουγκραζόμενοι τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού και της Ιεράπετρας, ως Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στον σχεδιασμό των παραπάνω γηπέδων. Ειδικά για την περιοχή του Μακρύ Γιαλού για πρώτη φορά θα δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο άθλημα, αφού μέχρι σήμερα έλειπε αθλητική υποδομή για το άθλημα της αντισφαίρισης από την περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και μετά και από την αποδοχή της χρηματοδότησης προχωράμε πλέον στη δημοπράτηση του έργου. Στόχος μας είναι το συντομότερο δυνατόν να παραδοθούν στους πολίτες.

Ας μη ξεχνάμε ότι η επένδυση στον αθλητισμό είναι επένδυση για το μέλλον  των παιδιών μας».