ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΥΨΟΥΣ 550.000€

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΥΨΟΥΣ 550.000€

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΥΨΟΥΣ 550.000€

Με πέντε νέα οχήματα ενίσχυσε τον τελευταίο χρόνο την Υπηρεσία Καθαριότητας ο Δήμος Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα, προέβη στην προμήθεια α) δύο Απορριμματοφόρων τύπου πρέσας 16 κυβ., β) ενός  Απορριμματοφόρου ανοικτού τύπου δορυφορικού χωρητικότητας 3 κυβ, γ)ενός φορτηγού οχήματος 4*4 ενός τόνου και δ)ενός φορτηγού οχήματος 5 τόνων με γάτζο και δυο καρότσες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, θέσαμε ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στην αναβάθμιση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας. Το προηγούμενο έτος διεκδικήσαμε μετά από ολοκληρωμένες μελέτες που συντάχθηκαν από τις Υπηρεσίες του Δήμου την προμήθεια των ανωτέρω οχημάτων αξίας 550.000€.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και των δυσμενών οικονομικών συνθηκών είναι να μη προχωρήσουμε σε καμία αύξηση των δημοτικών τελών. Για τον λόγο αυτό και το νέο έτος θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για να  προμηθευόμαστε τα απαραίτητα οχήματα και τον  εξοπλισμό, δίχως να επιβαρύνουμε τους δημότες, ώστε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας  ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλεια του προσωπικού και μειώνοντας ουσιαστικά τα έξοδα του Δήμου από τις συνεχείς επισκευές.

Ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη για την από κοινού προσπάθεια στη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας και τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας για τη συνεργασία στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».