Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το «παρών» στην κινητοποίηση μπροστά από την 7η ΥΠΕ μαζί με πολλούς δημότες της Ιεράπετρας, έδωσε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καζαντζάκης, μαζί με τους  αντιδημάρχους, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αντρέα Παπαδοπετράκη και μέλη της παράταξής του. Στη συνέχεια, ο κ. Καλαντζάκης μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, τον πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο και κα Πόπη Δασκαλάκη αντίστοιχα, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Δημήτρη Βλασσάκη, τον ιατρό κ. Δημήτρη Τσαπραλή και τον πρώην βουλευτή κ. Κώστα Δερμιτζάκη  συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ  κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου, όπου ζητήθηκε  η στελέχωση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων στη κατεύθυνση της διασφάλισης της ομαλής  παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, η πραγματοποίηση απαραίτητων έργων, ενώ συζητήθηκαν συνολικά τρόποι ενίσχυσης του Νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας «Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε το «παρών» στον αγώνα για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας. Περιμένουμε την έμπρακτη και ταχεία επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με έμφαση στη στελέχωσή του. Ζητήσαμε άμεσα την εκπροσώπηση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας στην Επιτροπή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων θεωρώντας ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος να μην εκπροσωπείται το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όλο αυτό το διάστημα στη συγκεκριμένη επιτροπή. Τέλος, συμφωνήσαμε με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, κ. Παπαβασιλείου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, κ. Κυρίλλου, να μεταβούμε στο Υπουργείο Υγείας.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, τους φορείς και όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι με στόχο τη ριζική αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας».