Συνάντηση Αντιδημάρχου Γ. Κουγιουμουτζάκη με τους υδρονομείς του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Συνάντηση Αντιδημάρχου Γ. Κουγιουμουτζάκη με τους υδρονομείς του Δήμου Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Συνάντηση   με τους υδρονομείς του Δήμου για ενημέρωση  σχετικά με τα  καθήκοντά τους, είχε ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης  Γιώργος Κουγιουμουτζάκης παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Χατζάκη, του αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Ν.  Σεκαδάκη, του Προϊσταμένου Μ. Καββουσανού, του υπεύθυνου αρδευτικού τομέα Γ. Φαφουτάκη και προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων.  

Στους 28 υδρονομείς του Δήμου δόθηκαν ο κανονισμός άρδευσης καθώς επίσης προφορικές και  έγγραφες οδηγίες για τον έλεγχο των υδρομέτρων και των λοιπών υποχρεώσεών τους. Τονίστηκε ότι χρειάζεται η καλή συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και πως οι όποιες ενέργειες γίνονται, θα πρέπει να έχουν την έγκριση της Υπηρεσίας ώστε να είναι σύννομες. Επισημάνθηκε ακόμη ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή σε τυχόν περίπτωση  κλοπής νερού η οποία εφόσον διαπιστωθεί αποτελεί κακούργημα και ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Ειπώθηκε ακόμη ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και ακόμη περισσότερο αυξημένοι λόγω της φετινής παρατεταμένης ανομβρίας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κ. Κουγιουμουτζάκης τόνισε: Στόχος μας είναι η αρδευτική περίοδος να κυλήσει ομαλά ακολουθώντας τις οδηγίες και τον σχετικό κανονισμό άρδευσης με στόχο την ορθή κατανομή του αρδευτικού νερού κα την εξυπηρέτηση των Δημοτών. Θα είμαστε δίπλα στους υδρονομείς και το έργο τους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν.