Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27-2-2024

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης είχε πρόσφατα συνάντηση  με  την πρόεδρο της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας κα. Γεωργία Μετινίδου – Μαρκοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Άννα Ξενικάκη, Εμμανουήλ Κουφάκη και Αναστασία Λάμπρου.

Η κα Μετινίδου συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο της νέας  Δημοτικής Αρχής, δηλώνοντας την πρόθεση της Μορφωτικής Στέγης για συνεργασία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την επίσκεψη και εν συνεχεία προέβη  στην παρακάτω δήλωση: «Η Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας έχει μακρά ιστορία στα πνευματικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με μια σημαντική παρακαταθήκη βιβλίων στη διάθεσή της πολλά εκ των οποίων έχουν παραχωρηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Μαρία Λιουδάκη». Μέσα στις προτεραιότητες μας είναι η σωστή οργάνωση της Βιβλιοθήκης  ώστε να αποτελέσει έναν «πνευματικό φάρο» για το Δήμο  Ιεράπετρας. Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλή δύναμη στο έργο της Μορφωτικής Στέγης και πιστεύουμε σε περαιτέρω συνεργασία».