Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27-2-2024

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης είχε πρόσφατα συνάντηση  με  την πρόεδρο της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας κα. Γεωργία Μετινίδου – Μαρκοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Άννα Ξενικάκη, Εμμανουήλ Κουφάκη και Αναστασία Λάμπρου.

Η κα Μετινίδου συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο της νέας  Δημοτικής Αρχής, δηλώνοντας την πρόθεση της Μορφωτικής Στέγης για συνεργασία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την επίσκεψη και εν συνεχεία προέβη  στην παρακάτω δήλωση: «Η Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας έχει μακρά ιστορία στα πνευματικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με μια σημαντική παρακαταθήκη βιβλίων στη διάθεσή της πολλά εκ των οποίων έχουν παραχωρηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Μαρία Λιουδάκη». Μέσα στις προτεραιότητες μας είναι η σωστή οργάνωση της Βιβλιοθήκης  ώστε να αποτελέσει έναν «πνευματικό φάρο» για το Δήμο  Ιεράπετρας. Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλή δύναμη στο έργο της Μορφωτικής Στέγης και πιστεύουμε σε περαιτέρω συνεργασία».