Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Ζ. Δοξαστάκη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Ζ. Δοξαστάκη

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Ζ. Δοξαστάκη

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κρήτης (Περιφερειακή Ένωση Δήμων), ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης δέχθηκε την επίσκεψη του  υποψήφιου προέδρου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, Δημάρχου Χερσονήσου, με πολυετή  εμπειρία  στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έγινε μια χρήσιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα της  τοπικής αυτοδιοίκησης και επισημάνθηκε από τις δυο πλευρές  η αναγκαιότητα για  μεγαλύτερη αυτοτέλεια και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων με τους αντίστοιχους πόρους καθώς επίσης για  προσλήψεις προσωπικού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που είναι υπαρκτές σε μεγάλο βαθμό. Τονίστηκε δε ότι ο Νομός Λασιθίου χρειάζεται περισσότερη στήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ο κ. Δοξαστάκης προσέφερε στον Δήμαρχο  Ιεράπετρας το βιβλίο του με τίτλο, «ΛΕΞΙΚΟ της Τοπικής Αυτοδιοίκηση 300+1 έννοιες για τον α΄βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκηση( δήμοι)» με τον κ. Φραγκούλη να τον ευχαριστεί, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εκλογές της ΠΕΔ.. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης, η Γ.Γ. του Δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Φραντζεσκάκη και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Γιώργος Γιακουμάκης.